Find en au pair

Hvordan søger og finder jeg en au pair ?

Mange familier har travlt i hverdagen, og en au pair ansøgning kræver en del arbejde, og en masse regler at sætte sig ind i. Derfor kan det være en god idé at tilkøbe sig assistance, og derfor slippe for at bruge kræfter på sagen i en i forvejen travl hverdag.

Men der kan være meget papirarbejde og flere faldgruber i forbindelse med ansøgningsprocessen, og her kan det være relevant at få hjælp af en, der specialiserer sig.

En mulighed er at benytte Aupairagent.dk, hvor vi for et mindre beløb kan tage os af alt fra start til slut. Dette inkluderer både guide til udfyldelse af ansøgning, oprettelse af sagsid, oprettelse af forsikringer, vi har kontakt til Ambassade, Styrelse, forsikring mv. Derudover står vi til rådighed med vejledning i alt, hvad der har med processen at gøre. Vi finder naturligvis også de bedste screenede au pair ansøgere, der passer bedst til din familie og bringer jer i kontakt med hinanden. Vores kandidater har alle fået helbredscheck, har ren straffeattest, og valide referencer.

 

3 gode grunde til at få en au pair

  1. Familien får hjælp til pasning af børn (måske til at hente og bringe til daginstitution og skole) Det kan ofte være svært at finde tid til både arbejde og børn, så hvis du vil sørge for der altid er nogle hjemme når du har brug for det, så er det oplagt at have en au pair boende. En au pair arbejder godt nok kun få timer om dagen, men I kan jo tilrettelægge et skema, der gør, at det hænger sammen således, at au pairen kan passe børnene når der er brug for det. Det har vi gode forslag til hvordan et arbejdsskema kan se ud.

  2. Familien får hjælp til flere ting i huset. Nogle gange kan det også være svært at finde tid til madlavning, og her kan en au pair også typisk træde til med assistance. Mange au pairs -specielt fra Asien laver lækker og sund mad, og vil gerne dele ud af deres madkultur. Så det er bare at benytte sig af det. Andre fordele kan være rengøring og generel husholdning. Og på vores introduktionskursus i Manila lærer vores au pairs en masse ting på forhånd, så hun er forberedt når hun ankommer.

  3. Kulturel udveksling mellem au pair og familie. I får nemlig et rigtig godt venskab, og det inkluderer indsigt i hinandens kulturer. En au pair kommer nemlig altid fra udlandet, hvorfor I under alle omstændigheder vil blive introduceret for noget helt nyt. Det samme gælder i endnu højere grad for en au pair som altid vil få et unikt ophold i Danmark, og lære en helt almindelig dansk familie at kende. Og det sproglige er bestemt ikke at glemme. At børnene får mulighed for at lære engelsk og måske et sprog mere, og au pair får mulighed for at lære dansk. Det er noget der kommer alle tilgode.

Har du ønske om, at få en au pair, som allerede er i Danmark i forvejen?.

Hvis du har ønske om, at få en au pair, som allerede er i Danmark i forvejen, så kan det godt lade sig gøre. Men vær opmærksom på, at processen kan tage længere tid før der er et match. Både fordi de au pairs der er her, ofte ønske at blive i den pågældende by/ område, de allerede befinder sig i geografisk. Men de kan også have kontakt til flere familier ad gangen. Og vi bruger desuden en del tid på, at spørge ind til, hvorfor au pairen ønsker et familieskift, og det er ikke altid de er interesserede i at involvere os som bureau i det. Desuden er der altid to sider af en historie, så vores anbefaling er, at man skal være obs på dette og virkelig vurdere om det er det man vil?. Vi anbefaler altid at finde den rigtige kandidat fra start og tage sig god tid til at finde den med den man har den bedste kemi med. Men det er dig valg, og vi hjælper gerne.

 

Processen* er således:

Du skal som familie udfylde ansøgningsskemaet, og sende det til os. Skemaet finder du her. Herefter sender vi faktura på 3.000,- DKR. Når denne er betalt, sender vi løbende kandidater som er i Danmark. Dette bliver vi ved med, indtil der er et match. Herefter opretter vi sagsid og forsikring. Herefter guider vi Jer til udfyldning og også i hele processen, og hjælper Jer til der forhåbentlig er en godkendelse. Har I spørgsmål eller lign. i den periode I har au pairen på Jeres adresse, er I altid velkomne til at kontakte os. Så vi slipper Jer derfor ikke, selv når au pair er godkendt.

*processen er den samme, uanset om au pair befinder sig udenfor Danmark eller ej, og au pair må ikke arbejde før hun er godkendt.

"