Hvordan finder jeg en au pair ?

Mange familier har travlt i hverdagen, og en au pair ansøgning kræver en del arbejde, og en masse regler at sætte sig ind i. Derfor kan det være en god idé at tilkøbe sig assistance, og derfor slippe for at bruge kræfter på sagen i en i forvejen travl hverdag. 

En mulighed er at benytte Aupairagent.dk, hvor vi for et mindre beløb kan tage os af alt fra start til slut. Dette inkluderer både guide til udfyldelse af ansøgning, oprettelse af sagsid, oprettelse af forsikringer, vi har kontakt til Ambassade, Styrelse, forsikring mv. Derudover står vi til rådighed med vejledning i alt, hvad der har med processen at gøre. Vi finder naturligvis også de bedste screenede au pair ansøgere, der passer bedst til din familie og bringer jer i kontakt med hinanden. Vores kandidater har alle fået helbredscheck, har ren straffeattest, og valide referencer.

 

3 gode grunde til at få en au pair

  1. Hjælp til pasning af børn, hente og bringe til daginstitution og skole. Det kan ofte være svært at finde tid til både arbejde og børn, så hvis du vil sørge for der altid er nogle hjemme når du har brug for det, så er det oplagt at have en au pair boende. En au pair arbejder godt nok kun få timer om dagen, men I kan jo tilrettelægge et skema, der gør, at det hænger sammen således, at au pair kan passe børnene, når der er brug for det. Vi gode forslag til hvordan et arbejdsskema kan se ud.

  2. Hjælp til oprydning, lettere rengøring og madlavning. Mange au pairs -specielt fra Asien laver lækker og sund mad, og vil gerne dele ud af deres madkultur. Så det er bare at benytte sig af det. Andre fordele kan være rengøring og generel husholdning. På vores Aupairagent Academy kurser lærer vores au pairs en masse ting på forhånd, så de er forberedt ved ankomst.

  3. Kulturel udveksling mellem au pair og familie. I får nemlig et rigtig godt venskab, og det inkluderer indsigt i hinandens kulturer. En au pair kommer nemlig altid fra udlandet, hvorfor I under alle omstændigheder vil blive introduceret for noget helt nyt. Det samme gælder i høj grad for en au pair, som altid vil få et unikt ophold i Danmark, og lære en helt almindelig dansk familie at kende. Det sproglige er bestemt ikke at glemme. At børnene får mulighed for at lære engelsk og måske et sprog mere, og au pair får mulighed for at lære dansk. Det er noget der kommer alle tilgode.
"