Vi tilbyder assistance og service med erfaring fra start til slut

Hvordan søger man en au pair i Danmark ?

At udfylde en au pair ansøgning kræver meget. Der er mange regler man skal sætte sig ind i, og det er en tidskrævende proces. Derfor tilbyder vi at klare det meste for dig. Vi er fokuserede på at holde dig løbende orienteret omkring hvordan det går med sagen. Og vi følger dig på sidelinien hele vejen fra første kontakt, til du har en godkendelse. 

Vores erfaring siger os, at når au pair søges, opnår man det bedste resultat, ved at tage sig tiden til at finde den helt rigtige kandidat og tale med vedkommende på et Skype interview. Mange familier i dag ønsker en au pair, som har erfaring og eventuelt allerede befinder sig i Europa. Derfor ender de med at gå på kompromis med deres egentlige ønsker og behov, og opnår derfor ikke altid det bedste match. Derfor anbefaler vi, når au pair søges, at man tager sig den fornødne tid til at finde den helt rigtige kandidat og gøre det -ikke mindst, i god tid.

Vores service inkluderer:

1. Oprettelse af sagsnummer
2. Guide til udfyldelse af selve ansøgningen, og "step by step" guider vi Jer i ansøgningsprocessen
3. Evt. oprettelse af forsikringer
4. Evt. køb af flybillet
5. Inkluderet introduktionskursus af 3 timers varighed inden afrejse, hvis du vælger en af vores kandidater på Filippinerne.
6. Vi har egen kontaktperson hos Styrelsen, så vi kan følge op løbende, eller hvis der er spørgsmål i processen.
Skulle au pair mod forventning ikke blive godkendt finder vi en anden kandidat kvit og frit, og bliver kort sagt ved, til der er en au pair i dit hjem.

Laura Navarro, tidligere au pair:

"Du er en fremmed, og husk at du passer på det dyrebareste i familien, nemlig børnene". 

"Man skal fra begyndelsen være åben for at komme til et fremmed land. Vær fleksibel og kommunikér på en venlig måde. Du skal være ansvarlig, se vinklerne på tingene, og følge reglerne i huset for at opnå deres respekt og tillid. Du skal være ærlig, tålmodig, og lydhør. Og husk, at du er den fremmede der kommer ind i en familie, hvor det er dig, der skal tilpasse dig deres hverdag. Vær nysgerrig på familien og alt det nye. At være au pair er det bedste man kan være, hvis man lytter til mine råd. Det er en fantastisk måde at lære, vokse og udvikle sig selv på, mens du oplever en helt ny verden. Du skal foretage den største justering på dig selv, fordi du kommer fra en helt anden kultur og en anden del af verden".

"