Hvordan søger man en au pair i Danmark ?

Mange familier har en hektisk hverdag, og processen med at ansøge om en au pair indebærer både betydeligt arbejde og en nøje forståelse af diverse regler. Derfor kan det være en fornuftig beslutning at tilkøbe sig professionel assistance, og dermed undgå at skulle investere ekstra kræfter sagsbehandlingen i en allerede travl hverdag. Vores fokus er, at holde dig løbende opdateret, og vi følger dig tæt hele vejen fra første kontakt til forhåbentlig godkendelse. 

Selvfølgelig sørger vi også for at præsentere jer for de bedst kvalificerede og grundigt screenede au pair-ansøgere, der bedst matcher din families behov. Vores kandidater har alle gennemgået helbredscheck, kan fremvise ren straffeattest, og har pålidelige referencer. Erfaringen har lært os, at når man søger en au pair, opnår man de bedste resultater, ved at investere tiden i at finde den helt rette kandidat, og afholde interviews med de forskellige kandidater vi sender præsenterer. Vi anbefaler derfor, at man prioriterer den nødvendige tid i søgeprocessen for at sikre det optimale match. Det er dog også værd at nævne, at vores krav til jer som familie er minimale, når I først har fundet den kandidat, der passer bedst til jer. Når ansøgningen er udfyldt, håndterer vi det meste for jer derfra.

Udfyld ansøgningen for familier her.

Vores service omfatter:

1. Når familien har udfyldt og sendt ansøgningen til os, præsenterer vi løbende kandidater til vi har det rette match. 
2. Vi leverer en vejledning til udfyldelse af selve ansøgningen, som vi har gjort så nem og tidsbesparende som muligt online.
3. Vi administrerer oprettelsen af sagsid, forsikringer og visum.
4. Guider au pair i hele processen, så du kan fokusere på andre ting.
5. Au pair gennemgår screening, interview, personlighedstest og introduktionskursus på vores eget Aupairagent Academy, før de præsenteres for familier.
6. Vi har egen kontaktperson hos Styrelsen, hvilket gør det muligt for os at følge op løbende eller håndtere spørgsmål under hele processen.
7. Efter godkendelse og inden afrejse gennemgår au pair et Pre departure kursus på vores Aupairagent Academy.
Skulle au pair mod forventning ikke blive godkendt finder vi en anden kandidat uden yderligere udgifter til os (udgifter til proces kommer udover), og bliver kort sagt ved, til der er en au pair i dit hjem.

 

Jesi Anter var au pair

"Jeg forandrede mig ikke kun til et mere selvstændigt og voksent menneske, men jeg har haft den bedste tid i mit liv."

Jeg har mødt mange forskellige og nye mennesker, og fået nye livslange venskaber. Jeg har rejst meget som au pair, og mit engelsk er blevet betydeligt bedre. Derudover har jeg fået en større forståelse for verden omkring mig, og jeg har helt sikkert udvidet mine horisonter. Men mest af alt, er det at være au pair en kæmpe chance for at vokse som menneske, og skabe minder og historier for livet. Aupairagent.dk er et kompetent bureau, som har hjulpet mig hele vejen".

"