Hvordan søger man en au pair i Danmark ?

Der er mange regler, og det er tidskrævende at udfylde ansøgning og håndtere processen selv. Derfor tilbyder vi at klare det meste for dig. Vi er fokuserede på at holde dig løbende orienteret, og vi følger dig på sidelinien hele vejen fra første kontakt, til der forhåbentlig er en godkendelse. 

Vores erfaring siger, at når au pair søges, opnår man det bedste resultat, ved at tage sig tiden til at finde den helt rigtige kandidat, og tale med de forskellige kandidater vi sender ved at aftale et interview. Vi anbefaler når en au pair søges, at man tager sig den fornødne tid til, og det er en proces der skal prioriteres, for at finde den helt rigtige kandidat. Det er til gengæld også meget lidt vi kræver af jer som familie, når I har fundet den kandidat I har det bedste match med. 

Udfyld ansøgningen for familier her.

Vores service inkluderer:

1. Når ansøgning er modtaget sender vi 4-5 kandidater (alt efter ønsker og behov til kandidat)
2. Guide til udfyldelse af selve ansøgningen, som vi har gjort så nem og tidsbesparende som muligt.
3. Vi oprettelse sagsid, forsikringer og visum.
4. Guider au pair i hele processen (imens kan du tænke på noget andet)
5. Au pair får et introduktionskursus på vores eget Aupairagent Academy, inden de bliver tilbudt familier. 
6. Vi har egen kontaktperson hos Styrelsen, så vi kan følge op løbende, eller hvis der er spørgsmål i processen.
7. Efter godkendelse og inden afrejse får au pair et Pre departure kursus på vores eget Aupairagent Academy
Skulle au pair mod forventning ikke blive godkendt finder vi en anden kandidat uden yderligere udgifter til os (udgifter til proces kommer udover), og bliver kort sagt ved, til der er en au pair i dit hjem.

Laura Navarro, tidligere au pair:

"Du er en fremmed, og husk at du passer på det dyrebareste i familien, nemlig børnene". 

"Man skal fra begyndelsen være åben for at komme til et fremmed land. Vær fleksibel og kommunikér på en venlig måde. Du skal være ansvarlig, se vinklerne på tingene, og følge reglerne i huset for at opnå deres respekt og tillid. Du skal være ærlig, tålmodig, og lydhør. Husk, at du er den fremmede der kommer ind i en familie, hvor det er dig, der skal tilpasse dig deres hverdag. Vær nysgerrig på familien og alt det nye. At være au pair er det bedste man kan være, hvis man lytter til mine råd. Det er en fantastisk måde at lære, vokse og udvikle sig selv på, mens du oplever en helt ny verden. Du skal foretage den største justering på dig selv, fordi du kommer fra en helt anden kultur og en anden del af verden".

"