Au pair i udlandet

Er du færdig med skolen og har brug for et sabbatår? Og er du frisk på et eventyr i udlandet? 

Så skal du overveje at blive au pair. Vi kan hjælpe dig til flere forskellige destinationer.

Hvad enten du har lyst til at blive au pair i Sydeuropa, eller drømmer dig hen til lidt mere eksotiske destinationer, som Australien, USA eller Kina, så kan vi hjælpe dig med at opfylde din au pair drøm. Vi samarbejder med flere andre au pair bureauer globalt, og det giver dig den bedste mulighed for at finde en god familie, i netop det land du ønsker.

Au pair betyder på ”lige fod” og er en kulturel udveksling. Som au pair bor du hos en lokal værtsfamilie i en forud aftalt periode, og som selve navnet antyder, så indgår du i familien ”på lige fod med” de andre medlemmer. Som au pair hjælper man til hos sin værtsfamilie med at passe børn, og har lidt huslige pligter (regler og timeantal varierer i de forskellige lande, og er bl.a. med til at bestemme, hvilke arbejdsopgaver man må udføre og hvor mange timer man må arbejde dagligt). Til gengæld får man lommepenge samt fri kost og logi. Samtidig har du på fridage og i ferier mulighed for at udforske andre dele af landet, end den del du selv bor i. Det er en unik mulighed for både at blive god til sproget, få venskaber og oplevelser for livet, og ikke mindst udvide din horisont. Du lærer at stå på egne ben og får en masse gode oplevelser med hjem i rygsækken.

Når du rejser ud som au pair med aupairagent.dk kan du være sikker på, at vi har dit ve og vel og dine interesser for øje. Vi forbereder dig på bedste vis til dit au pair ophold, og du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål eller lignende. Vi er her for at hjælpe dig, og vi hjælper dig hele vejen. Det at vi samarbejder med andre au pair bureauer globalt, som tager sig af familien på den anden side af bordet, er din garanti for, at du havner i en god værtsfamilie med ordnede forhold.

 

Pris for at ansøge som au pair i udlandet

Prisen for at ansøge som au pair i udlandet varierer, alt efter hvor du gerne vil hen i verden.

Au pair i EU:

1000,- DKR. ved ansøgningsstart

1000,- DKR ved match.

Så hvis du er interesseret i et 6-12 måneders ophold som au pair i udlandet, så kontakt os allerede i dag for at høre mere. Ellers kan du udfylde ansøgningsskemaet lige her: Ansøg her 

 

BEMÆRK!! ENGLAND/UK LIGE NU ER LUKKET GRUNDET BREXIT. Vi forventer at åbne op for ansøgninger igen, så snart der er en løsning.

Au pair i USA:

Vær opmærksom på, at et au pair ophold i USA er min. 12 måneder (og kan forlænges med yderligere et år)

2.500,- DKR ved ansøgningsstart

2.500,- DKR efter Ambassadebesøg

Ekstra omk.: Visa & SEVIS fee.

Gebyret er delt op i 2 rater, da processen er er anderledes, og der er flere krav til dig som ansøger.

Se mere om kravene her:

  1. Au pairs som ønsker at komme til en familie med spædbørn skal have min. 200 timers erfaring i at passe børn under 2 år, inden ankomst til USA for at være kvalificerede.
  2. Au pairs får ikke lov at passe børn, der er under 3 måneder gamle.
  3. Au pairs der ikke er kvalificerede til, eller ikke er interesserede i at passe børn under 2 år, skal have min. 6 måneders eller 200 timers erfaring i at passe børn over 2 år, for at kvalificere sig til programmet. Erfaringen kan være babysitting, arbejde på en skole, børnehave, tidligere au pair erfaring eller lign. Alle erfaringer skal dokumenteres ved ansøgning ved 2 referencer. Desuden skal du vedhæfte en anbefaling fra en som kender dig godt, og kan fortælle hvordan du er som person.
  4. Du skal ligeledes have gode engelsk kundskaber.
  5. Du skal kunne være au pair i USA for en periode på 12 måneder. 

Vi skal bede om referencer og anbefalinger fra de familier eller arbejdsgivere du har haft. Referencerne kan ikke være fra familiemedlemmer, og skal indeholde en liste med alder, antal børn du har passet samt år/ dato og hvilke specifikke opgaver du har haft.

 

Hvad betaler værtsfamilien:

Det kan variere lidt ud fra hvilket land du vælger, men som udgangspunkt skal værtsfamilien betale følgende:

  • Flybillet (til New York- USA) -første destination New Haven, CT herefter videre med indenrigsfly til familien
  • Introduktions kursus / oplæring hos Au pair bureau i New Haven, CT.
  • Forsikring (USA og destinationer udenfor EU)
  • Lommepenge (satsen varierer alt efter destination og program)
  • Kost og logi

Du kan ansøge om at blive au pair i USA lige her

 

Mathilde på 19 år tog afsted som au pair, og fortæller her:

"Jeg har været au pair i Barcelona, og rejste med Aupairagent.dk :) -det gik stærkt med at finde en god familie. Igennem hele forløbet havde jeg Karina på sidelinjen, og jeg var ikke i tvivl om, at hun ”passede” på mig.

Jeg havde nogle gode oplevelser i Barcelona, og elskede at bo i et andet land og opleve deres kultur.  Jeg fandt nogle grupper på Facebook for au pairs i Barcelona, så det var også nemt at komme i kontakt med andre, og få skabt gode venskaber med folk fra hele verden.

Min oplevelse ved familien var ok, jeg lærte meget om mig selv og de forskelligheder der i vores samfund. Og at livet ikke altid kan være en dans på roser ;-) -men når det var svært kunne jeg nemt komme i kontakt med Karina.

Jeg vil gerne anbefale andre at rejse med Aupairagent.dk og jeg håber, at I får lige så fed en oplevelse ude i verden som jeg.

– JEG er klar på en ny oplevelse, og Karina prøver ihærdigt at finde en ny familie til mig".

-Mathilde Markmann.

Har du brug for et sabbatår?

"