Tag ud og rejs og bliv en del af en familie i et fremmed land.

Tag ud i verden på kulturel udveksling som  au pair! Vi kan guide dig til flere forskellige destinationer. Uanset om du drømmer om Frankrig, Italien, Spanien eller ønsker at udforske fjernere steder som Australien, USA eller andre destinationer, er valget dit. 

DU BESTEMMER DIN BESLUTNING

Uanset hvor i verden du ønsker at blive au pair, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine au pair-drømme, og vi støtter dig hele vejen. Vi har et tæt samarbejde med en række fantastiske kollegaer globalt, der arbejder SAMMEN med os for at finde den perfekte udenlandske familie i præcis det land, du ønsker.

 

I Australien har du også mulighed for at være Demi-pair. Som Demi-pair er du familiens ekstra hjælp under travle perioder, såsom morgenmad, aftensmad og sengetid. Samtidig får du mulighed for at studere på fuld tid og hjælper familien i 15 timer om ugen. Du bor hos familien som en integreret del af den kulturelle udveksling.

Nogle af de destinationer, vi tilbyder, inkluderer:

USA, Canada, Kina, Australien, Sverige, Norge, Italien, Spanien, Frankrig, Irland, Luxembourg og Schweiz.

Hvis du drømmer om en anden destination, er du altid velkommen til at kontakte os for at udforske muligheden for at opfylde din au pair-drøm der. Vi søger aktivt nye samarbejdspartnere på de steder, du gerne vil besøge.

Som au pair bor du hos en lokal værtsfamilie i en forud aftalt periode, og som navnet antyder, så indgår du i familien ”på lige fod med” resten af familien. Som au pair hjælper du med at passe børn, og udfører huslige pligter (regler og timeantal varierer i de forskellige lande, og bestemmer, hvilke arbejdsopgaver du må udføre og hvor mange timer du må arbejde dagligt). Du modtager lommepenge samt fri kost og logi. Samtidig har du på fridage og i ferier mulighed for at udforske andre dele af landet, end den du bor i. Det er en unik mulighed for både at blive fortrolig med sproget, skabe venskaber og oplevelser for livet, samt udvide din horisont. Du lærer at stå på egne ben, og tager en masse berigende oplevelser med hjem i rygsækken.

Når du rejser ud som au pair med aupairagent.dk, kan du være sikker på, at vi har dit velbefindende og dine interesser for øje. Vi forbereder dig omhyggeligt til dit au pair-ophold, og du kan altid kontakte os med spørgsmål eller lignende. Vi er her for at støtte dig og hjælpe dig hele vejen. Samarbejdet med andre au pair-bureauer globalt, som tager sig af familien på den anden side af bordet, er din garanti for at ende i en god værtsfamilie med ordnede forhold.

Prisen for at ansøge som au pair i udlandet varierer afhængigt af din ønskede destination.

Au pair i EU:

1500,- DKR. ved ansøgningsstart/ 1500,- DKR ved match.

Au pair udenfor EU (undtagen USA):

1500*,- DKR. ved ansøgningsstart/ 2000,- DKR ved match

*Australien kan have et ekstra gebyr, afhængigt af det bureau, du bliver placeret hos.

De fleste familier ønsker typisk en au pair for hele skoleåret. Hvis du er interesseret i et 9-12 måneders ophold som au pair i udlandet, så kontakt os allerede i dag for at få mere information Ansøg her 

Det er afgørende, at du reflekterer over, hvad det indebærer at blive au pair. Kan du forlade din familie og venner i en længere periode? Er du i stand til at integrere dig i en familie med en anden kultur? Har du en nysgerrighed over for andre kulturer?

Derudover kræver processen udfyldning af mange dokumenter, og det kræver seriøsitet, indsats og engagement. Hvis du ikke er villig til at investere den nødvendige tid og energi, skal du måske genoverveje processen. Når vi modtager din ansøgning, sender vi en faktura for ansøgningsgebyret for at sætte processen i gang. Vi vejleder dig hele vejen, hjælper dig med at finde det bedste match og støtter dig under hele din rejse. Det er en proces, der kræver fuld engagement.

Når du har udfyldt ansøgningen, bedes du efterfølgende sende os følgende dokumenter:

1. Et "Dear Family" brev, hvor du præsenterer dig selv for en potentiel værtsfamilie, gerne med vedlagte billeder.

2. Referencer fra din arbejdsgiver eller anden relevant erfaring med børn eller unge mennesker, oversat til engelsk.

3. Ren straffeattest på engelsk (kan rekvireres på Borger.dk)

4. En helbredsattest (skabelon vil blive sendt til dig via e-mail fra bureauet)

BEMÆRK!! ENGELAND/UK ER I ØJEBLIKKET LUKKET PÅ GRUND AF BREXIT. Vi forventer at åbne op for ansøgninger igen så snart en løsning er fundet.

Au pair i USA:

Vær opmærksom på, at et au pair ophold i USA er min. 12 måneder (og kan forlænges med yderligere et år)

2.500,- DKR ved ansøgningsstart/ 2.500,- DKR efter Ambassadebesøg

Ekstra omk.: Visa & SEVIS fee.

Se mere om kravene her:

 1. Au pairs som ønsker at komme til en familie med spædbørn skal have min. 200 timers erfaring i at passe børn under 2 år, inden ankomst til USA for at være kvalificerede. Au pairs får ikke lov at passe børn, der er under 3 måneder gamle.
 2. Au pairs der ikke er kvalificerede til, eller ikke er interesserede i at passe børn under 2 år, skal have min. 6 måneders eller 200 timers erfaring i at passe børn over 2 år, for at kvalificere sig til programmet. Erfaringen kan være babysitting, arbejde på en skole, børnehave, tidligere au pair erfaring eller lign. Alle erfaringer skal dokumenteres ved ansøgning ved 2 referencer. Desuden skal du vedhæfte en anbefaling fra en som kender dig godt, og kan fortælle hvordan du er som person.
 3. Du skal ligeledes have gode engelsk kundskaber (min. B1 niveau)
 4. Kørekort til personbil
 5. Afsluttet gymnasial uddannelse
 6. Du skal kunne være au pair i USA for en periode på minimum 12 måneder. 

Vi skal bede om referencer og anbefalinger fra de familier eller arbejdsgivere du har haft. Referencerne kan ikke være fra familiemedlemmer, og skal indeholde en liste med alder, antal børn du har passet samt år/ dato og hvilke specifikke opgaver du har haft.

Hvad betaler værtsfamilien:

Det kan variere lidt ud fra hvilket land du vælger, men som udgangspunkt betaler værtsfamilien i USA følgende:

 • Flybillet (til New York- USA) -første destination New Haven, CT herefter videre med indenrigsfly til familien
 • Introduktions kursus / oplæring hos Au pair bureau i New Haven, CT.
 • Forsikring (USA)
 • Lommepenge (satsen varierer alt efter destination og program)
 • Kost og logi

Du kan ansøge om at blive au pair i USA lige her

I Europa betaler au pair som regel selv for flybillet og forsikring.

 

 

Mathilde på 19 år tog afsted som au pair, og fortæller her:

"Jeg har været au pair i Barcelona, og rejste med Aupairagent.dk :) -det gik stærkt med at finde en god familie. Igennem hele forløbet havde jeg Karina på sidelinjen, og jeg var ikke i tvivl om, at hun ”passede” på mig.

Jeg havde nogle gode oplevelser i Barcelona, og elskede at bo i et andet land og opleve deres kultur. Jeg fandt nogle grupper på Facebook for au pairs i Barcelona, så det var også nemt at komme i kontakt med andre, og få skabt gode venskaber med folk fra hele verden.

Min oplevelse ved familien var ok, jeg lærte meget om mig selv og de forskelligheder der i vores samfund. Og at livet ikke altid kan være en dans på roser ;-) -men når det var svært kunne jeg nemt komme i kontakt med Karina.

Jeg vil gerne anbefale andre at rejse med Aupairagent.dk og jeg håber, at I får lige så fed en oplevelse ude i verden som jeg.

-Mathilde Markmann.

Har du brug for et sabbatår?

"