Tore Hansen, Oslo, Norge:

"Vi har brukt Aupairagent.dk da vi skulle ha vår nye au pair. Vi har en travel dag, og ikke har tid og gå inn i alle reglene, og når vi skal gjøre hva. Karina har hjulpet i hele prosessen, og vi har hatt både en god og personlig service. Du kan alltid kontakte Karina om du har spørsmål, og vi er veldig fornøyd". 

Ilja Leo Lang, Lille Skensved:

"Aupairagent.dk er den perfekte samarbejdspartner for familier som ønsker at minimere 'den administrative byrde' i forbindelse med en au-pair ansøgning til de danske myndigheder. Karina er vidende, hjælpsom, hurtig professionel og dygtig. Hun har i vores tilfælde hjulpet os til på en behagelig og effektiv måde, for at få ansøgningen igennem hos de danske myndigheder - vel at mærke på rekord tid! Tak igen til Karina for hendes store arbejde. Det har været alle pengene værd.

Ilja Leo Lang, far og underdirektør

 

Maria O. Madsen, Nykøbing Falster:

"Jeg vil til en hver tid anbefale Karina og aupairagent.dk! Karina er rigtig god til at lytte og hun forstod lige præcis hvad det var vi ønskede i forbindelse med en au pair. Vi havde aldrig haft au pair før, så alt var nyt – og det at finde den helt rigtige pige, som passede ind i vores familie, samt papirarbejde og ansøgningsproces, ville have været ganske uoverskuelig, hvis ikke vi havde haft Karina ved vores side. I dag har vi den sødeste au pair! Du kan ringe til Karina på tlf: 60668384. Hun tar' den 24/7!"

Julie Kernan, Gentofte:

"Jeg havde i et stykke tid gået og overvejet at få en Au pair, men havde ikke tid og overskud til hele processen med først at finde en og derefter at sætte mig ind i ansøgningen. Men så så jeg ved et tilfælde en anbefaling på en kommentar på en blog, at Karina kunne hjælpe. Så efter at jeg havde læst hendes hjemmeside, kontakte jeg hende.

Der var hurtig respons og jeg fandt kort tid efter en sød pige gennem hende. Derefter fortalte Karina enkelt og punktvis hvad jeg skulle gøre. Det var lige til at gå til. Hun hjalp også med ekstra småting til ambassaden, der skulle tages stilling til inden ansøgningen blev godkendt.

Karina var i det hele taget altid sød og meget imødekommende.
Jeg kan på mit varmeste anbefale Karina!"

"