Velkommen til Aupairagent.dk

Et professionelt fullservice au pair bureau

Aupairagent.dk er et agentbureau/au pair bureau, som har til formål at hjælpe familier og au pairs i Danmark, Skandinavien og Europa.

Uanset om du er en familie, der søger en au pair, eller en au pair, der søger familie, så står vi til rådighed med kompetent assistance og service på højeste niveau og vi placerer au pairs både i ind og udland. Så uanset om du som familie ønsker au pair eller au pair som øsnker familie så hjælper vi dig hele vejen.

Det er vores fornemste opgave, som au pair bureau, at gøre proceduren så let og ligetil som muligt, og sikre glade og tilfredse au pairs og familier. Derfor håndterer vi alt det praktiske for begge parter.

Vi er blandt de absolut førende au pair bureauer i Danmark, og er således et af de au pair bureauer, som både har stor erfaring og stor ekspertise indenfor området. Vi samarbejder desuden også med bureauer i andre lande.

Der er mange krav, som skal opfyldes for, at man kan blive værtsfamilie for en au pair. Det er her vi kan hjælpe jer igennem det hele. Desuden skal en række krav være opfyldt af au pair ansøger, for at opholdstilladelse kan gives, når det er en udlænding, som ønsker at opholde sig i Danmark som au pair.

Mange familier i Danmark er tidspressede, og her er en au pair ofte en rigtig god løsning. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at finde det bedste match mellem en au pair og værtsfamilien. Med det rigtige match kan jeres familie se frem til en dejlig tid, med mere fritid og mere overskud til det hele.

Au pair betyder på ”på lige fod”. Det vil sige, at au pair-pigen skal på lige fod indgå i familien som et familiemedlem.

Vi støtter familierne i valget af au pair, så man bliver tryg ved den, som bliver udvalgt.

Vi kalder os et professionelt fullservice au pair bureau. Derfor står vi også til rådighed ved spørgsmål, både under og efter at kontrakten er underskrevet.

Se hvad vi tilbyder Følg os på Facebook

Jesi Anter var au pair

"Jeg forandrede mig ikke kun til et mere selvstændigt og voksent menneske, men jeg har haft den bedste tid i mit liv."

Jeg har mødt mange forskellige og nye mennesker, og fået nye livslange venskaber. Jeg har rejst meget som au pair, og mit engelsk er blevet betydeligt bedre. Derudover har jeg fået en større forståelse for verden omkring mig, og jeg har helt sikkert udvidet mine horisonter. Men mest af alt, er det at være au pair en kæmpe chance for at vokse som menneske, og skabe minder og historier for livet. Og Aupairagent.dk er et kompetent au pair bureau, som har hjulpet mig hele vejen".

Overvejer du en au pair til din familie?

"