Au Pair Bureau

Aupairagent.dk er et agentbureau/au pair bureau, som har til formål at matche familier og au pairs i Danmark, Skandinavien og flere andre destinationer.

Uanset om du er en familie, der søger en au pair, eller en au pair, der søger familie, så står vi til rådighed med kompetent assistance og service på højeste niveau. Vi placerer au pairs både i ind og udland. Vi hjælper vi dig hele vejen, og står til rådighed ved spørgsmål eller lignende i hele perioden du har din au pair, eller er au pair. 

Det er vores fornemste opgave, at gøre proceduren så let og ligetil som muligt, og sikre glade og tilfredse au pairs og familier. Derfor håndterer vi det praktiske og guider begge parter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her som dansk familie eller au pair.

Bliv opdateret på au pair regler, nyhedsartikler, gode råd og ledige jobs på au pair området.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Et professionelt fullservice au pair bureau.

Vi er blandt de absolut førende bureauer i Danmark, og er således et af de au pair bureauer, som både har stor erfaring og ekspertise indenfor området. Vi samarbejder desuden også med andre bureauer globalt.

Der er mange krav, som skal opfyldes for, at man kan blive værtsfamilie. Det er her vi kan hjælpe jer igennem det hele. Desuden skal en række krav være opfyldt af ansøger, for at opholdstilladelse kan gives, når det er en udlænding, som ønsker at opholde sig i Danmark.

Mange familier i Danmark er tidspressede. Vi gør altid alt hvad vi kan, for at finde det bedste match. Med det rigtige match kan jeres familie se frem til en dejlig tid, med mere fritid og mere overskud til det hele.

Au pair betyder på ”på lige fod”. Det vil sige, at au pair-pigen på lige fod skal indgå i familien som et familiemedlem.

Vi kalder os et professionelt fullservice bureau. Derfor står vi også til rådighed ved spørgsmål, både under og efter kontrakten er underskrevet, samt hele perioden du har au pair eller er au pair. Du kan læse nærmere på Procedure siden. 

 

ANSØGNING DANSK FAMILIE                       ANSØGNING DANSK AU PAIR

Overvejer du en au pair til din familie?

Jesi Anter var au pair

"Jeg forandrede mig ikke kun til et mere selvstændigt og voksent menneske, men jeg har haft den bedste tid i mit liv."

Jeg har mødt mange forskellige og nye mennesker, og fået nye livslange venskaber. Jeg har rejst meget som au pair, og mit engelsk er blevet betydeligt bedre. Derudover har jeg fået en større forståelse for verden omkring mig, og jeg har helt sikkert udvidet mine horisonter. Men mest af alt, er det at være au pair en kæmpe chance for at vokse som menneske, og skabe minder og historier for livet. Og Aupairagent.dk er et kompetent bureau, som har hjulpet mig hele vejen".

Har du lyst til at blive au pair?

Så er du altid velkommen til kontakte os.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe både au pair og familier i ind og udland, og vi er behjælpelige med rådgivning hele vejen. Desuden samarbejder vi med andre bureauer rundt omkring i verden. Så hvis du går med en lille globetrotter i maven, så kontakt os i dag. At blive au pair hos en familie i udlandet er en fantastisk måde at lære en anden kultur og et andet land at kende på. 

Og har du som familie behov for at få en au pair, så kan vi også hjælpe jer hele vejen. Det er en stor hjælp i en travl families hverdag, og samtidig får man et spændende indblik i et andet lands kultur. Så det er virkelig en win win for begge parter. Mange af vores familier og au pair-kandidater fortæller, at det har været en oplevelse for livet.

Vi følger både vores familier og vores kandidater før, under og efter opholdet, for at sikre et trygt forløb. Det er helt naturligt for os at følge Jer, for vi vil at det skal være en personlig oplevelse hele vejen. Og det koster ikke ekstra.

Så har du mod på at få en au pair eller at blive au pair, så udfyld en af ansøgningerne her.

 

"