Tjek dine muligheder i dit sabbatår

Er du frisk på et eventyr i udlandet? Rejs til Australien og arbejd på et hotel, eller en farm i Australiens outback. Du kan også rejse til USA eller UK i udlandspraktisk eller på trainee ophold.

Mulighederne er mange, og vi tilbyder ikke kun, at du kan komme afsted som au pair. Du kan arbejde og rejse rundt i Australien. Inkluderet er ikke bare en ankomstuge, men omfatter en pakke af jobs, rejser, 24/7 support PLUS alt andet, du har brug for. Vælg vores jobmulighed før afrejse, og dit job bliver låst fast til dig inden du rejser.  Det erfarne team er klar til at yde omfattende support til dig gennem hele din tid i Australien, og kan give dig skræddersyede anbefalinger og insiderviden om overnatning, rejser og job. Til  ankomstorientering leder teamet dig igennem skat, arbejde og ophold i Australien, et team som selv har rejst i hele Australien. Vi arbejder med arbejdsgivere i hele Australien, som tilbyder en bred vifte af jobs.

En af pakke løsningerne er en Pre placement hvor du forpligter dig til 6 måneders job, for den som har erfaring indenfor hotel, restauration eller hospitality. Ved at låse dit job fast på forhånd, kan du begynde at tjene, så snart du lander!

Hvis du foretrækker at arrangere dit job efter ankomsten tilbyder vores jobdesk:

  • Gratis CV og følgebrevstjek
  • En-til-en konsultationer
  • Jobtilbud og ansættelse
  • Agenturintroduktioner – til specifikt branchearbejde
  • medlems af WhatsApp-gruppe
  • Jobrelaterede kursusbookinger
  • Hjælp til at ansøge om et skattesagsnummer
  • Generel jobrådgivning

En kombinationspakke er den perfekte løsning for dig, der ønsker at få en fuldstændig fordybende kulturel udvekslingsoplevelse. Bliv frivillig på en gård, hvor du arbejder med heste, Au pair i outbacken eller downtown Sydney, eller start din australske oplevelse med en uge på en ikonisk surflejr. Kontakt os for mere information.

 

Pris ved ansøgning: 1500,- DKR

Pris ved match: 3000,- DKR

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi kan hjælpe dig med i dit sabbatår.

 

 

The OUTBACKS of Australia... 

Er du til farming, dyr og nye eventyr, så skal du vælge at tage ud og opleve the outbacks. 

Bo hos en familie enten som farmer eller som au pair.

 

Vores programmer varer fra 4 til 12 måneder, så gode muligheder for at udfylde dit sabbatår med masser af spænding, fede oplevelser og ikke mindst læring. Muligheden for at tage flere job over en længere periode giver dig mulighed for at opbygge erfaring i forskellige miljøer og sektorer. Visum kan forlænges i op til 3 år. Et dedikeret professionelt personale er klar med backup- og supportservice for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af arbejdet i Australien. Du kan vælge at fokusere på ét område, eller du kan være fleksibel og opleve en lang række muligheder.

Generel FARM WORK - er en vej til nye færdigheder og erfaringer for folk, der er nye i landbrugsarbejdet. Farmwork i Australien giver mulighed for at arbejde i og opleve et nyt og unikt miljø.
Der er en bred vifte af arbejde til rådighed, lønnen er god, landskabets skala er både smuk og betagende.
Få et eventyr, for at tjene og spare, for at tilføje mangfoldighed til dit CV, eller simpelthen for at opleve og lære om noget andet landbruget har enormt meget at tilbyde dig.

Vær opmærksom; dette kan være hårdt arbejde i et til tider barskt miljø. Vær forberedt på at arbejde hårdt og til fysiske og mentale udfordringer, mens du tilpasser dig denne nye type liv. Mød disse udfordringer med en positiv indstilling, og du vil aldrig fortryde at tage denne mulighed.

 

LANDBRUGSKARRIEREUDVIKLING - vejen til udvikling af din landbrugskarriere. Australien byder på muligheder inden for en bred vifte af landbrugssektorer. Vores metoder er sofistikerede, opdaterede og ofte meget store. Du kan tilføje perspektiv til din uddannelse, træning, færdigheder og praktiske erfaringer. Du lærer at stå på egne ben i et sikkert nyt land. Du kan forvente at udvikle dig personligt og fagligt.

Denne vej er for dig, hvis du har et niveau af relevant uddannelse, træning, færdigheder og erhvervserfaring og planlægger at udvikle en karriere inden for dette område. Du kan angive de færdigheder, du ønsker at opnå, når du ansøger.

 

Equine and Equestrian - for at udvikle dine færdigheder og din passion. Australien har en meget stærk og dygtig hesteindustri, og er et meget elsket tidsfordriv for hundredtusindvis af mennesker. Uanset om det er væddeløb, ridning, væddemål, konkurrencer i springning, dressur, cross country, polo eller polocrosse, avl, mønstre af kvæg på kvægstationer eller blot hobbyridning derhjemme.

Arbejde med heste er oftest jordarbejde, men for dygtige og ivrige ryttere er der muligheder for at ride og udvikle nye færdigheder.

"