Au Pair Søges - Proceduren fra start til slut

Hvor og hvordan søger man en au pair ?

Au pair betyder "på lige fod" på fransk.

At åbne sit hjem for et fremmed menneske, er en stor beslutning. Og at flytte ind hos en fremmed familie i et fremmed land, med en anderledes kultur, er lige så stor en beslutning. Men, det er en oplevelse for livet!

Når du kontakter os, for at blive au pair eller du søger en au pair, sikrer vi først, hvad dine ønsker og behov er. Du kan enten ringe, sende en mail eller udfylde ansøgningsskemaet. Alt dette kan gøres fra vores kontaktside her.

Udfyld gerne ansøgningsskemaet med alle de adspurgte informationer og upload billeder. Derved kan vi lære Jer bedre at kende, og finde ud af hvad I specifikt ønsker til en au pair. Dernæst er der nogle kriterier, der skal være opfyldt, for at vi kan gå videre i processen.

Når disse er opfyldt, sender vi første del af faktura. Når den er betalt finder vi nogle au pair ansøgere i kartoteket, som alle er screenede og klar til au pair familier, som du kan kontakte. Vi sender dig gode idéer til interviewprocessen når vi også sender kandidaterne. 

Når du har fundet en au pair, og der er et match, sender vi anden del af faktura og går i gang med au pair ansøgningen. Vi holder både dig og au pair i hånden, og klarer det meste for dig. Har du spørgsmål efter au pair er ankommet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig i hele perioden, og det koster ikke ekstra.

Hele processen tager ca. 3 måneder. Det virker umiddelbart som lang tid, men på den måde sikrer vi, at du får den helt rigtige au pair. Du har talt med og valgt ham eller hende ved interview, og måske har I efterfølgende skrevet sammen på mail. Derved ved du, at du får den helt rigtige au pair og at kemien er god. Får du en au pair som vil skifte familie, eller en som er i EU i forvejen, er det ikke altid garanti for det optimale match. Man kan nemt gå på kompromis med sine ønsker og behov, fordi man bliver lidt optaget af, at vedkommende er i Europa eller Danmark i forvejen. En au pair, som er her i forvejen er ikke altid lig med en godkendelse, og må ikke "arbejde" som au pair før han/ hun er godkendt. Desuden er ansøgningsprocessen den samme. Så hvorfor ikke finde den helt rigtige kandidat fra start?.

For Au pairs (udenfor EU)

Denne process tager ca. 3 måneder fra alle papirer er udfyldt, så det er vigtigt at komme i gang i god tid.

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen med at blive au pair:

 • Du skal udfylde ansøgningsskemaet her.
 • Når vi har modtaget ansøgningskemaet sikrer vi os, at du lever op til reglerne 
 • Herefter skal efter første interview og indsendelse af dokumenter betale den første rate på 500,- DKR. 
 • Når den er betalt skal du igennem andet interview og på Aupairagent Academy introduktionskursus hvor du får et diplom for at du har gennemgået kurset (500,- DKR.
 • Interview online 
 • Igangsættelse af søgning efter familie
 • Anden rate betales, når der er et match 1.500,- DKR.
 • Forberedelseskursus i 3 timer er obligatorisk inden afrejse
 • Inden ankomst fået du en håndbog med information, regler og meget mere der kan hjælpe dig og familien i hverdagen når der opstår spørgsmål. Den kan du læse sammen med familien.
 • Vi står til rådighed i den periode du er au pair, såfremt du har spørgsmål eller lignende. Vi er her for at hjælpe dig hele vejen.
(Ingen tilbagebetaling hvis au pair ikke bliver godkendt af Styrelsen for International Rekruttering og Integration*)

Har du lyst til at blive au pair i udlandet?

Vi bliver ofte kontaktet af danske familier i udlandet, som gerne vil have en dansk au pair. Og vi samarbejder også med au pair bureauer i eksempelvis USA, Australien, Kina, Luxembourg, Schweiz, Irland, Frankrig, Spanien og Italien, som gerne vil have danske au pairs. Så har du lyst på et ophold hos en familie i udlandet i ca. 12 måneder så ansøg her:

Har du en anden destination på ønskelisten så giv os gerne et ring. Så vil vi gøre alt for at kontakte et andet au pair bureau, og se om vi kan hjælpe dig videre.

Pris for at ansøge som au pair i EU er: 1.500,- DKR. Når du sender til ansøgning sender vi en faktura på ansøgningsgebyret.

Pris og information for andre destinationer kan du se her:

Beløbet betales ved igangsættelse.

For familier (som ansøger om au pairs udenfor EU)

Her har du to muligheder:

1. mulighed: Vi finder en kvalificeret au pair, opretter au pair forsikring samt varetager og guider igennem au pair ansøgningen. Desuden står vi til rådighed med vejledning, og svarer på spørgsmål  igennem hele proceduren, samt i de to år du har au pair´en.

 1. Første rate på 3.500,- betales når ansøgningsskema (udfyldes her) er mailet til os, og vi går igang med at finde den rigtige au pair.  Du får til at starte med 4-5 screenede kandidater at vælge imellem. Vi sender en introduktion af alle kandidater, som du herefter kan kontakte for interview. Alle vore egne au pair ansøgere vil fra 2020 være i besiddelse af en en helbredsattest og en ren straffeattest.
 2. Anden rate på 2.500,- betales når der er et match og ansøgningsprocessen igangsættes. Vi guider dig igennem hele ansøgningsprocessen, og fortæller dig hvad du skal gøre hvornår. Vi har fuldmagt i alle ansøgninger, så vi har mulighed for at agere for dig og au pair i tilfælde af, at det er nødvendigt. Så vi stræber altid efter, at du skal lave mindst muligt selv. 
 3. Derudover gennemgår alle vore egne au pairs fra Filippinerne et 3 times introduktionskursus i Manila, når de er godkendt og inden afrejse (normalpris 1500,-).
 4. Vi sender også en håndbog til Jer når au pair ankommer. Den indeholder gode råd, regler, Do´s & Don´ts og er ment som et godt redskab til en god start for begge parter. 

Samlet pris 6.000,- DKR incl. moms

(derudover kommer omkostninger til sagsid, forsikringer, flybillet mv.)

2. mulighed: Her står du for hele processen selv, og vælger kun at få hjælp til at finde en kvalificeret og screenet au pair, og på den måde sikre sig, at Jeres kommende au pair lever op til reglerne. Her starter du ligeledes med at udfylde ansøgningsskemaet her.

Pris 3.500,- DKR incl. moms.

Betales ved igangsætning som i ovenstående procedure. 

 

Ønsker du en au pairs fra EU har vi au pair ansøgere fra samarbejdsbureauer, og vi hjælper hele vejen med at udfylde kontrakt osv. 

Pris 3.500,- incl. moms

 

Har du selv fundet en au pairs som er i Danmark, som ønsker at skifte familie, kan vi også være behjælpelige med ansøgningsprocessen. (Dog er det det yderst sjældent, at vi selv har au pairs som skifter familie). 

Prisen er her 3.500,- Incl. moms

 

Har du brug for hjælp og/eller har spørgsmål til processen som vi kan være behjælpelige med, så har du også mulighed for at afregne på timebasis.

Prisen herfor er 600,- ex. moms/ 750,- incl. moms.

 

Kontakt os for nærmere info her

"