Ansøg om au pair

At åbne sit hjem for et fremmed menneske, er en stor beslutning. At flytte ind hos en fremmed familie i et fremmed land, med en anderledes kultur, er lige så stor en beslutning. Men, det er en oplevelse for livet!

Når du tager kontakt til os, vil vi gerne høre om dine ønsker og behov, samt lære din familie at kende ved at udfylde ansøgningsskemaet. Dette giver os mulighed for at forstå præcist, hvad I søger, så vi kan præsentere jer for kandidater på bedst mulig vis. Såfremt I opfylder reglerne ud fra ansøgningen, sender vi første del af fakturaen for opstart. Samtidig tager vi kontakt til nogle af vores au pair-ansøgere i vores kartotek. Når de accepterer at være kandidat, sender vi deres profil, og I kan herefter arrangere et interview.

Når I har fundet en au pair, og der er et match, sender vi den anden del af fakturaen, og går i gang med ansøgningen. Vi står ved jeres side, og håndterer det meste for jer både før under og efter ankomsten. Vores assistance strækker sig genne hele perioden, og det koster ikke ekstra.

Hele processen tager typisk 3 måneder. Det kan virke som lang tid, især hvis du gerne ville have en au pair lige nu efter at have truffet beslutningen. Nogle gange går det hurtigere, men det er den officielle tid de danske myndigheder officielt har, til at behandle en ansøgning. Vi anbefaler, at I opretholder kontakten med au pair under hele ansøgningsprocessen, da det ikke kun giver jer mulighed for at lære hinanden bedre at kende, men også skaber et solidt fundament før au pairen ankommer. 

Familier (IKKE EU au pairs):

Her har du to muligheder:

1. mulighed: Vi finder en kvalificeret au pair, og styrer og vejleder dig gennem au pair-ansøgningsprocessen. Vi er tilgængelige med rådigivning, og svarer på spørgsmål igennem hele proceduren i de to år, hvor du har au pairen.

  1. Første rate på 3.500,- betales når ansøgningen (udfyldes her) er mailet til os, og vi begynder at finde den rette au pair.  Vi sender introduktioner af alle kandidater, som du derefter kan kontakte for et interview. Fra 2020 vil alle være kandidater være i besiddelse af en en helbredsattest, og en ren straffeattest.
  2. Anden rate på 2.500,- betales når der er et match og ansøgningsprocessen igangsættes. Vi guider dig igennem hele ansøgningsprocessen. Vi har fuldmagt i alle ansøgninger, hvilket giver os mulighed for at agere for dine og au pairens vegne i tilfælde af, at det er nødvendigt. Vi stræber altid efter, at du skalgøre så lidt som muligt selv. 
  3. To kurser på Aupairagent Academy med diplom 
  4. Håndbog med gode råd, regler, Do´s & Don´ts, ment som et nyttigt redskab til en god start for begge parter. 

Samlet pris 6.000,- DKR incl. moms

(derudover påbeløber omkostninger til sagsid, forsikringer, flybillet mv.)

2. mulighed: Her har du ansvaret for hele processen selv, og vælger kun at få hjælp til at finde en kvalificeret og screenet au pair. Dette sikrer, at Jeres kommende au pair overholder reglerne. Her starter du ligeledes med at udfylde ansøgningsskemaet her.

Pris 3.500,- DKR incl. moms.

Betales ved igangsætning som i mulighed 1. 

 

Familier (EU au pair):

Vi har au pair ansøgere fra samarbejdsbureauer i hele Europa, og tilbyder fuld støtte i udfyldning af kontrakter samt vejleder i hele processen. Vi er ligeledes her tilgængelige for spørgsmål, mens du har en au pair i din familie.

Pris 3.500,- incl. moms (2.000 ved igangsættelse/ 1.500 ved match)

 

Familieskift- Au pairs som er i Danmark:

Det er yderst sjældent, at vores egne au pairs skifter familie, så det er ikke noget, vi ofte faciliterer. Hvis du allerede har en kandidat, assisterer vi dog gerne med ansøgningsprocessen.

Prisen er her 3.500,- incl. moms

 

Diverse:

Har du brug for hjælp og måske selv er gået i gang med en ansøgning, har "løbet panden mod muren" eller andet, som vi kan være behjælpelige med? Så har du også mulighed for at afregne på timebasis.

Prisen herfor er 600,- ex. moms/ 750,- incl. moms.

 

Kontakt os for nærmere info her

 

"