Ansøg om au pair

At åbne sit hjem for et fremmed menneske, er en stor beslutning. At flytte ind hos en fremmed familie i et fremmed land, med en anderledes kultur, er lige så stor en beslutning. Men, det er en oplevelse for livet!

Når du kontakter os skal vi vide, hvad dine ønsker og behov er, og lære familien at kende ved at udfylde ansøgningsskemaet. Derved kan vi finde ud af, hvad I specifikt ønsker, og præsentere jer for kandidaterne bedst muligt. Såfremt I udfra ansøgningen opfylder reglerne, sender vi første del af faktura for igangsætning. Samtidig kontakter vi nogle af vores au pair ansøgere i kartoteket. Når de har sagt ja til at være kandidat, sender vi deres profil, og de kan herefter kontaktes for interview. 

Når du har fundet en au pair, og der er et match, sender vi anden del af faktura, og går i gang med ansøgningen. Vi holder både dig og au pair i hånden, og klarer det meste for dig. Har du spørgsmål efter au pair er ankommet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig i hele perioden, og det koster ikke ekstra.

Hele processen tager ca. 3 måneder. Det virker umiddelbart som lang tid, hvis man helst ville have en au pair lige nu, når beslutningen er taget. Nogle gange går det hurtigere, men det er den tid de danske myndigheder officielt har, til at behandle en ansøgning. Vi anbefaler, at man holder kontakten med au pair under hele ansøgningsprocessen, da I lærer hinanden bedre at kende, men også får skabt et godt fundament til au pair ankommer. 

Familier (IKKE EU au pairs):

Her har du to muligheder:

1. mulighed: Vi finder en kvalificeret au pair, og varetager og guider igennem au pair ansøgningen. Vi står til rådighed med vejledning, og svarer på spørgsmål igennem hele proceduren, samt i de to år du har au pair.

  1. Første rate på 3.500,- betales når ansøgningen (udfyldes her) er mailet til os, og vi går igang med at finde den rigtige au pair.  Vi sender en introduktion af alle kandidater, som du herefter kan kontakte for interview. Alle vore egne au pair ansøgere vil fra 2020 være i besiddelse af en en helbredsattest, og en ren straffeattest.
  2. Anden rate på 2.500,- betales når der er et match og ansøgningsprocessen igangsættes. Vi guider dig igennem hele ansøgningsprocessen. Vi har fuldmagt i alle ansøgninger, så vi har mulighed for at agere for dig og au pair i tilfælde af, at det er nødvendigt. Så vi stræber altid efter, at du skal lave mindst muligt selv. 
  3. To kurser på Aupairagent Academy med diplom 
  4. Håndbog med gode råd, regler, Do´s & Don´ts. Den er ment som et godt redskab til en god start for begge parter. 

Samlet pris 6.000,- DKR incl. moms

(derudover kommer omkostninger til sagsid, forsikringer, flybillet mv.)

2. mulighed: Her står du for hele processen selv, og vælger kun at få hjælp til at finde en kvalificeret og screenet au pair. På den måde sikrer du, at Jeres kommende au pair lever op til reglerne. Her starter du ligeledes med at udfylde ansøgningsskemaet her.

Pris 3.500,- DKR incl. moms.

Betales ved igangsætning som i mulighed 1. 

Familier (EU au pairs):

Vi har au pair ansøgere fra samarbejdsbureauer i hele Europa, og vi hjælper hele vejen med at udfylde kontrakt og guider i hele processen. Også her står vi til rådighed hvis du har spørgsmål mens du har au pair i din familie.

Pris 3.500,- incl. moms (2.000 ved igangsættelse/ 1.500 ved match)

 

Familieskift- Au pairs som er i Danmark:

Dog er det det yderst sjældent, at vores egneau pairs skifter familie, så det er ikke ofte vi selv tilbyder dette. Men har du selv en kandidat, hjælper vi gerne med ansøgningsproces.

Prisen er her 3.500,- incl. moms

 

Diverse:

Har du brug for hjælp og måske selv er gået igang med en ansøgning, har "løbet panden mod muren" eller andet, som vi kan være behjælpelige med? Så har du også mulighed for at afregne på timebasis.

Prisen herfor er 600,- ex. moms/ 750,- incl. moms.

 

Kontakt os for nærmere info her

 

 

"