Proceduren fra start til slut

Au pair betyder "på lige fod" på fransk.

At åbne sit hjem for et fremmed menneske, er en stor beslutning. Og at flytte ind hos en fremmed familie i et fremmed land, med en anderledes kultur, er lige så stor en beslutning. Men, det er en oplevelse for livet!

Hvor og hvordan søger man en au pair ?

Når du kontakter os, for at blive au pair eller du søger en au pair, sikrer vi først, hvad dine ønsker og behov er. Du kan enten ringe, sende en mail eller udfylde ansøgningsskemaet her. Alt dette kan også ske fra vores kontakt formular under kontaktinfo her på hjemmesiden.

Udfyld ansøgningsskemaet med de adspurgte informationer, og upload billeder. Derved kan vi lære Jer bedre at kende, og finde ud af hvad I helt specifikt ønsker til en au pair. Dernæst er der nogle kriterier, der skal være opfyldt, for at vi kan gå videre i processen.

Når disse er opfyldt, sender vi første del af faktura (3.000,- DKR) og når den er betalt finder vi nogle au pair ansøgere i vores kartotek, som du kan kontakte. Hele processen og gode idéer til interview delen beskriver vi for dig, når vi sender kandidaterne. 

Når du har fundet en au pair eller familie, og der er et match, går vi i gang med au pair ansøgningen. Og vi guider både familie og au pair skridt for skridt og hele vejen. Vi holder både dig og au pair i hånden, og klarer det meste for dig fra start til slut. Og har du spørgsmål efter au pair er ankommet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig. Og det koster ikke ekstra.

Hele processen tager ca. 2-3 måneder. Det virker umiddelbart som lang tid, men på den måde sikrer du, at få en kandidat, hvor du ved, gennem interview og måske mails med au pair ansøgeren, at du får den helt rigtige og kemien er god. Og du er ikke gået på kompromis med dine ønsker og behov, fordi vedkommende er i Europa i forvejen. En au pair, som er i Europa i forvejen forvejen er ikke altid lig med en godkendelse og må ikke "arbejde" som au pair før han/ hun er godkendt. Derudover er ansøgningsprocessen den samme. Så hvorfor ikke finde den helt rigtig kandidat fra start?.

For Au pairs (udenfor EU)

Denne process tager ca. 2-3 måneder fra alle papirer er udfyldt, så det er vigtigt at komme i gang i god tid.

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen med at blive au pair fra start til slut på flere måder:

  • Du skal udfylde ansøgningsskemaet her.
  • Når vi har modtaget ansøgningskemaet sikrer vi os, at du lever op til reglerne 
  • Herefter skal du betale den første rate på (50%= 1.500,- DKR.) 
  • Herefter finder vi en familie via vores match.
  • Anden rate betales først, når der er et match (50%= 1.500,- DKR.)
  • Velkomst pakke når du ankommer ( en lille gave, samt håndbog med information, regler og meget mere der kan hjælpe dig og familien i hverdagen når der opstår spørgsmål).
  • Vi står til rådighed i den periode du er her som au pair såfremt du har spørgsmål eller lignende. Vi er her for at hjælpe dig hele vejen.

(Ingen tilbagebetaling hvis au pair ikke bliver godkendt af Styrelsen for International Rekruttering og Integration*)

For familier ( som ansøger om au pairs, født udenfor EU)

Her har du to muligheder:

1. mulighed: Vi finder en kvalificeret au pair, opretter au pair forsikring samt varetager og guider igennem papirarbejde. Desuden står vi til rådighed med vejledning og svarer på spørgsmål  igennem hele proceduren samt i de to år du har au pairen på din adresse.

Pris 5000,- DKR incl. moms ( derudover sagsomkostninger til sagsid, forsikringer, mv. Oversigt over omkostninger mailes)

1. rate på 3000,- betales når ansøgningsskema fra vores hjemmeside (udfyldes her) mailes retur til os i udfyldt stand, og vi går igang med at finde den rigtige au pair. Alle vore egne au pair ansøgere vil fra 2020 være i besiddelse af en en helbredsattest og en ren straffeattest. Du får til at starte med 4-5 kandidater at vælge imellem, og vi sender en introduktion af alle kandidater, som du herefter kan kontakte for interview.

2. rate på 2000,- betales når der er et match og ansøgningsprocessen igangsættes. Vi guider dig igennem hele ansøgningsprocessen og  legalisering, og fortæller dig hvad du skal gøre. Vi har fuldmagt i alle ansøgninger, så vi har mulighed for at agere for dig og au pair i tilfælde af, at det er nødvendigt. Så du skal lave mindst muligt selv. 

Derudover gennemgår alle vores au pairs fra Filippinerne et introduktionskursus i Manila, når de er godkendt og inden afrejse.

Vi sender også en lille velkomst pakke til Jer når au pair ankommer. Den indeholder en håndbog med gode råd, regler, Do´s & Don´ts. Et godt redskab til en god start for begge parter. 

2. mulighed: Her står du for hele processen selv, og vælger kun at få hjælp til at finde en kvalificeret og screenet au pair, og på den måde sikre sig, at Jeres kommende au pair lever op til reglerne. Her starter du ligeledes med at udfylde ansøgningsskemaet her.

Pris 3000,- DKR incl. moms. Betales ved igangsætning som i ovenstående procedure.

 

Au pairs fra EU kan vi også være behjælpelige med at udfylde kontrakt på. Prisen herfor er 3.000,- Kontakt os for nærmere info.

Au pairs som er i Danmark, som ønsker at skifte familie kan vi også være behjælpelig med. 
Prisen er her 3.000,- Kontakt os for nærmere info.

Har du lyst til at blive au pair i udlandet, så kontakt os allerede idag.

Vi samarbejder med au pair bureauer i Australien, Kina England og Spanien, som gerne vil have danske au pairs. Så har du lyst på et ophold hos en familie i udlandet i 3- 12 måneder så giv os et ring i dag eller ansøg her: 

Har du en anden destination på ønskelisten så giv os også gerne et ring. Så vil vi gøre alt for at kontakte et andet au pair bureau vi samarbejder med, og se om vi kan hjælpe dig videre.

Pris for at ansøge som au pair til udlandet er: 1500,- DKR. Dette beløb betales når der er et match.

Overvejer du en au pair til din familie?

Har du brug for et sabbatår?

"