Proceduren fra start til slut

Au pair betyder "på lige fod" på fransk.

At åbne sit hjem for et fremmed menneske, er en stor beslutning. Og at flytte ind hos en fremmed familie i et fremmed land, med en anderledes kultur, er lige så stor en beslutning. Men, det er en oplevelse for livet!

Hvor og hvordan søger man en au pair ?

Når du kontakter os, for at blive au pair eller au pair søges, er det første vi gør, at sikre os, hvad dine ønsker og behov er. Du kan enten ringe til os eller sende en email. Begge dele kan ske fra vores kontakt formular under kontakt her på hjemmesiden.

Herefter skal du udfylde et spørgeskema med informationer om dig selv og din familie, og vi vil gerne have nogle billeder. så vi kan lære Jer bedre at kende og finde ud af hvilke behov og ønsker I helt specifikt har. Dernæst er der nogle kriterier, der skal være opfyldt, for at vi kan gå videre i processen.

Når disse kriterier er opfyldt, finder vi nogle au pair ansøgere i vores kartotek, som du kan kontakte. Hele processen og gode idéer til interview delen beskriver vi for dig når vi sender kandidaterne.

Når du har fundet en au pair eller familie, og der er et match, går vi i gang med at udfylde  au pair ansøgningen. Og vi følger dig igennem hele processen, og guider både familie og au pair skridt for skridt.

Hele processen tager ca. 3 måneder. Det virker umiddelbart som lang tid, men på den måde sikrer du, at få en kandidat hvor du ved, gennem interview og måske mails med au pair ansøgeren, at du får den helt rigtige og kemien er god. Og du er ikke gået på kompromis med dine ønsker og behov, fordi vedkommende er i Europa i forvejen. En au pair, som er i Europa i forvejen forvejen er ikke altid lig med en godkendelse og må ikke "arbejde" som au pair før han/ hun er godkendt.

For Au pairs (udenfor EU)

Denne process tager ca. 3 måneder fra alle papirer er udfyldt, så det er vigtigt at komme i gang i god tid.

Vi kan hjælpe dig igennem hele processen med at blive au pair fra start til slut på flere måder:

  • Vi finder en familie via vores match som beskrevet ovenfor.
  • Pris 3000,- DKR incl. Moms.
  • Betales i to rater á 1500, pr. stk.
  • Første rate betales når ansøgning afleveres.
  • Anden rate betales først, når der er et match.
  • Velkomst pakke når du ankommer ( en lille gave, samt håndbog med information, regler og meget mere der kan hjælpe dig og familien i hverdagen når der opstår spørgsmål

(Ingen tilbagebetaling hvis au pair ikke bliver godkendt af Styrelsen for International Rekruttering og Integration*)

For familier ( og au pairs udenfor EU)

Her har du to muligheder:

1. mulighed: Vi finder en au pair, opretter sagsnummer, au pair forsikring samt varetager AL håndtering af papirarbejde. Desuden står vi til rådighed

med vejledning og svarer på spørgsmål  igennem hele proceduren.

Pris 5000,- DKR incl. moms ( derudover sagsomkostninger til sagsid, forsikringer, mv. Oversigt over omkostninger mailes)

1. rate på 3000,- betales når spørgeskema mailes retur til os i udfyldt stand, og vi går igang med at finde au pair.

2. rate på 2000,- betales når der er et match og ansøgningsprocessen igangsættes.

Vi sender også en lille velkomst pakke til Jer når jeres au pair ankommer. Den indeholder en lille gave,                        samt en håndbog med gode råd, regler, do´s & don´ts. Et godt redskab til en god start for begge parter. 

2. mulighed: Her står du for hele processen selv, og kun få hjælp til at finde en au pair, som er screenet, og på den måde sikre sig, at Jeres kommende au pair lever op til reglerne.

Pris 3000,- DKR incl. moms. Betales ved igangsætning som i ovenstående procedure.

 

Au pairs fra EU kan vi også være behjælpelige med at udfylde ansøgning på. 

Prisen herfor er 3.000,- Kontakt os for nærmere info.

Har du lyst til at blive au pair i udlandet, så kontakt os  allerede idag.

Vi samarbejder med au pair bureauer i Australien, Kina England og Spanien, som gerne vil have danske au pairs. Så har du lyst på et ophold hos en familie i udlandet i 3- 12 måneder så giv os et ring i dag eller ansøg her: 

Har du en anden destination på ønskelisten så give os også gerne et ring. Så vil vi gøre alt for at kontakte et andet au pair bureau vi samarbejder med, og se om vi kan hjælpe dig videre.

Pris for at ansøge som au pair til udlandet er: 1500,- DKR.

Overvejer du en au pair til din familie?

Har du brug for et sabbatår?

"